Vervoer van levende Kois via ArisKoi-Taxi

 

ArisKoi-Taxi: Kois transporteren kan een moeilijke en erg intensieve bezigheid zijn. Tegelijkertijd kan het erg stressvol zijn voor uw Koi.

Een Koi is erg gevoelig voor veranderingen. Een reis van A naar B kan uitlopen op een fatale afloop van uw nieuwe aankoop. Het is verstandig uw Koi te laten transporteren en bezorgen via ArisKoi-Taxi.

ArisKoi-Taxi: U kunt uw Koi laten ophalen en retourneren door ArisKoi-Taxi als uw Koi ziek is, een uiterlijke wond of beschadiging heeft. Wij kunnen uw Koi transporteren naar een gespecialiseerd Koi-centum voor behandeling.  Na (hopelijk) genezing kunnen wij uiteraard ook weer zorgen voor het retourneren van uw Koi met ArisKoi-Taxi. Mail ons via info@ariskoi-products.com voor een prijsopgave.

  • Uw vissen worden netjes genet en in een dubbele zak verpakt met zuurstof. Daarna verpakt in een passende doos met beperkte bewegingsvrijheid zodat uw Koi zich niet kan beschadigen. We vervoeren uw Koi professioneel van u thuis naar een specialistisch Koi-centrum en bezorgen hem indien mogelijke genezing bij u terug .
  • Uw vis wordt thuis met zorg gevangen zodat er zo min mogelijk stress ontstaat.
  • We vervoeren uw Koi na bestelling vanaf deze site veilig naar u thuis
  • We zorgen voor diverse Koi-transporten en dragen zorg voor uw dierbare vis vanaf moment één tot en met de plons bij u in de vijver (note: vergeet niet de algemene voorwaarden door te lezen)

 

ArisKoi-Taxi: Hoe komt u met ons in contact?

  1. U mailt ons met uw vraag of verzoek voor een prijsopgave via info@ariskoi-products.com
  2. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen voor een prijsopgave.
  3. Na akkoord regelen wij de rest voor u (note: bekijk hiervoor ook de algemene voorwaarden)