Home/Koivoer/Nishikigoi voer/Nishikigoi-Ô All Season 6 mm 5kg

Nishikigoi-Ô All Season 6 mm 5kg

59.95

V3010015 Nishikigoi-Ô All Season 6 mm 5kg

Categorieën: ,

Beschrijving

Optimale verteerbaarheid NISHIKIGOI-Ô All Season is een jaar rond basis voer om koi het hele jaar in goede conditie te behouden.

Naast visproducten, plantaardige eiwitten en granen bevat dit NISHIKIGOI-Ô voer tarwiekiemen. Dit is vooral van belang voor show koi die vaak zeer oud worden. Tarwekiemen zijn toegevoegd omdat ze rijk zijn aan vitamine E, essentiële vetzuren en mineralen en zeer goed verteerbaar.

Veel koi houders kiezen voor NISHIKIGOI-Ô All Season als het water kouder, onder de 15°C; wordt omdat dit voer van NISHIKIGOI-Ô ook dan prima presteert. Eventueel bij een watertemperatuur van boven de 20°C extra verreiken met Koi Premium voor meer groei en kleur.

De hoge waterstabiliteit van dit NISHIKIGOI-Ô voer draagt bij aan het behouden van een goede waterkwaliteit. Vitaliteit All Season is verrijkt met een prebioticum, een polysacharide dat dient als voedingsbron voor de positieve microflora van de darm. Deze gunstige bacteriën zijn essentieel voor een goede darmgezondheid en deze is van groot belang voor de algehele gezondheid van vissen.