Hoe kan je retourneren?

Niet goed, geld terug? Ruilen of heeft u het per ongeluk het verkeerde artikel besteld. Na ontvangst heeft u 14 dagen de tijd om zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Na deze melding heeft u vervolgens nog 14 dagen om het product terug te sturen. Stuur uw bestelde product aan ons terug met een kopie van de factuur en vermeld duidelijk op de factuur dat het artikel geruild of terugkomt. De kopie van uw factuur hebben wij altijd voor u klaar staan binnen uw accountgegevens op onze website.

Indien u uw bestelling of een deel van uw bestelling retourneert aan ons dient u het onbeschadigd en in de originele verpakking te versturen. Ook dienen eventuele aansluitstukken, handleiding etc. bij het product te zitten. Dus ongebruikt en zoals u het pakket van ons hebt ontvangen.

Als u geld terug wilt ontvangen vermeld dan duidelijk op de kopie van de factuur dat u het product retourneert en de reden hierbij. Vergeet niet uw IBAN nummer te vermelden zodat wij, na ontvangst van de retourzending, het verschuldigde bedrag van het artikel aan u over kunnen maken. Dit zal geschieden binnen 2 werkdagen doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending bij ons in het magazijn. Let op! Het IBAN nummer is het IBAN nummer waarmee u bij ons de bestelling heeft geplaatst.

De verzendkosten voor het retourneren van het pakket zijn voor uw eigen rekening en kunnen helaas niet door ons worden vergoed.

Als het product beschadigd retour komt in ons magazijn zijn de eventuele reparatie- of vervangingskosten voor rekening van de klant die de bestelling geretourneerd heeft. Wanneer u het artikel verder heeft opengemaakt of meer heeft gebruikt dan noodzakelijk was voor de beoordeling wordt geen restitutiegeld teruggestort.

U kunt de bestelling terug sturen naar:

Ariskoi-products

Libra 29

5505 VK  Veldhoven